OM MIG 

"Jeg har altid troet at den adfærd jeg havde var noget jeg selv bestemte. Men pludselig opdagede jeg, at min adfærd og mine mønstre var noget som mit liv havde lært mig og havde indlejret i min måde at være til på"

Historien om den dag jeg opdagede at mit liv var sat på automat pilot.

Jeg havde fået nyt job som chef for en afdeling. Mit kontor lå lige i midten af afdelingens kontorområde.

Som ny chef brugte jeg meget tid til at gå rundt og tale med medarbejderne om deres arbejde og deres liv. Det havde jeg lært man skulle på et lederkursus.

 

En dag var der en af mine nære medarbejdere, som havde kendt mig før, der trak mig til side ude på gangen. Han sagde til mig.

"Morten, der er noget jeg gerne vil spørge dig om"

"Fyr løs" sagde jeg friskt, medens jeg inde i mig selv blev lidt nervøs for om han nu kom med en banbulle over mig som chef.

"Der er noget der har undret mig. Ser du, jeg har observeret at når du går ud af dit kontor, så går du altid til højre. Du går aldrig til venstre."

"og?" sagde jeg i en let undrende tone.

"Jo" sagde han "os der bor til venstre vil også gerne have besøg af dig, men du når aldrig andet end til højre"

"Er det rigtigt" sagde jeg lidt undrende.

"Ja, vi der har kontor til venstre er blevet enige om at du formodentlig har en stærk præference for alt til højre, og så

foreslog jeg at jeg lige ville nævnte det overfor dig"

Jeg forsøgte at huske det fremover, men det var svært og hver gang jeg ikke havde det i min bevidsthed, gik jeg til højre. J​eg vendte det med min sekretær, og hun forslog at jeg satte en stor pil op på min dør der pegede til venstre. Det hjalp. Jeg tror man i moderne sprog kalder det for notching.

I dag har jeg lært at mit liv i mange tilfælde er forud-programmeret.

Jeg vidste at man ikke kunne sætte sedler op til alt i livet og det var heller ikke altid at sedlerne hjalp mig, men jeg fandt ud af at det var muligt at ændre de små programmer inde i mit hoved der bestemte min adfærd. Og jeg fandt ud af at en af de letteste måder at ændre disse var gennem hypnose.

MortenBoutrupFoto_edited.jpg

Morten Boutrup Hypnoterapeut. Arbejder med Hypnoterapi og hypnose i sine behandlinger.

UDDANNELSER:

  • Cand. Scient.

  • Hypnoterapeut fra CHIP uddannelsen

certifikat2.jpg

Certifikater og medlemskaber:

 

  • Certificeret Hypnoterapeut

  • Medlem af NGH